Z veseljem vam sporočamo, da se je v Slovenijo vrnila vrhunska blagovna znamka za športno-medicinsko zaščito - Rehband. Naše podjetje je namreč postalo ekskluzivni zastopnik za to znamko, ki je specializirana za športno zaščitno opremo. 

Marsikateri izmed vas jo morda že poznate, gre za švedsko blagovno znamko, katera stavi na kvaliteto. Več kot 60 let znanja in izkušenj, z eno nogo v medicini in z drugo nogo na področju športa, pomeni da pri Rehbandu vedo, kako omogočiti polni potencial. 

Z Rehband izdelki lahko tako rešite ali preprečite težave/poškodbe pri gležnjih, rami, kolenih (steznik ali opornica za koleno), zapestju, mečih, teniškem komolcu, hrbtu (pas za hrbtenico ali ledvični pas) ali druge dele telesa. 

Rehbandovi patentirani izdelki so plod obsežnih raziskav in tako lahko pričakujete najvišjo kakovost, delovanje in dizajn pri vseh njihovih izdelkih. 


Med drugim sta v tujini ambasadorja te znamke vrhunska športnika Rich Froning in Camille Leblanc-Bazinet, ki sta ena izmed najboljših CrossFit-erjev na svetu.


 

Rehband ima v svoji kolekciji izdelke za več kot 12 športov (CrossFit, Rokomet, Ameriški nogomet, Dvigovanje uteži, Tenis,Tek, Fitnes, Košarka, Odbojka, Floorball, Golf, Smučanje, in drugi), na voljo pa so tako za preventivo pred poškodbami kakor tudi rehabilitacijo po poškodbi.

Tako so vam na voljo sicer naslednje kategorije izdelkov:

  • opornice in stezniki za podporo;
  • športna zaščita (koleno, rama, komolec, hrbet, gleženj, meča, itd ...);
  • funkcionalna oblačila in
  • vložki in kineziološki trakovi.

Več o REHBAND izdelkih (natančnejši izbor izdelkov) si lahko ogledate TUKAJ.