Z veseljem vam sporočamo, da lahko od letošnjega maja naprej naprej naše REHBAND športno-medicinske izdelke (opornice, ščitnike, steznike, ...) dobite na voljo na dveh lokacijah, in sicer v trgovini PROLOCO MEDICO v Ljubljani in v LEKARNI DUŠAN HUS v Celju. 

Prebivalci Štajerske in osrednje Slovenije lahko tako naše Rehband izdelke tudi osebno kupite v zgoranj omenjenih trgovinah, ki se nahajata:

  • Trgovina PROLOCO MEDICO na Hrvatskem trgu 1v Ljubljani (v neposredni bližini Kliničnega centra, blizu Trubarjeve ceste)
  • Lekarna DUŠAN HUS Gledališki ulici 4 v Celju (v centru Celja)

Marsikateri izmed vas jo morda že poznate, gre za švedsko blagovno znamko, katera stavi na kvaliteto. Več kot 60 let znanja in izkušenj, z eno nogo v medicini in z drugo nogo na področju športa, pomeni da pri Rehbandu vedo, kako omogočiti polni potencial. Rehbandovi patentirani izdelki so plod obsežnih raziskav in tako lahko pričakujete najvišjo kakovost, delovanje in dizajn pri vseh njihovih izdelkih.

Na obeh lokacijah vam bodo na voljo naslednji izdelki:

  • opornice za rame, kolena, roke, gležnje, hrbet
  • rokometni ščitniki za kolena in komolce

Potrebuješ opornico po poškodbi Potem obišči njihovo trgovino oziroma lekarno in mogoče najdeš nekaj zase. Telo ti bo hvaležno. 

Sicer pa si celotno REHBAND kolekcijo oglej TUKAJ