Maksimalna zmogljivost! Naše funkcionalno spodnje perilo zagotavlja optimalno telesno temperaturo pri športu z odličnim prenosom vlage. Kolekcija ATHLETIC pomeni zmogljivost in hitro okrevanje. S funkcionalnim spodnjim perilom ERIMA od tesnega prileganja do optimalnega prenosa vlage. Pod dresom ali športno majico vas kompresijska funkcionalna majica podpira točno tam, kjer jo potrebujete na naslednji tekmi ali treningu.

Ker se funkcionalno spodnje perilo dotika neposredno z vašo kožo, se vlaga še hitreje odvaja od telesa. Spodnja majica in spodnje hlače ostanejo suhi in izolirajo vaše telo pred mrazom ter ga ohladijo, ko je vroče. Klima vašega telesa je optimalno urejena. Funkcionalno spodnje perilo je sestavljeno iz hitro sušečega funkcionalnega materiala in je zato idealno za trening in tekme. Prednosti aktivnega spodnjega perila ERIMA prepričajo z najboljšim prileganjem, udobnimi tkaninami, zadostno svobodo gibanja in novimi funkcionalnimi tehnologijami. Ne glede na to, ali gre za velikega ali majhnega, ljubiteljskega ali profesionalnega igralca, pravo športno spodnje perilo vsakemu rokometašu pomaga pri doseganju svojih športnih ciljev. Prepričajte se o visoki kakovosti in optimalnem udobju nošenja. V vaši spletni trgovini poiščite praktično in funkcionalno rokometno spodnje perilo za vas in svojo ekipo.

Funkcionalne podmajice z dolgimi rokavi so na voljo v desetih barvnih odtenkih, funkcionalne dolge podhlače lahko najdeš v štirih barvah, funkcionalno kratko podmajico lahko dobiš v dveh barveh in funkcionalne kratke podhlače tso na voljo v sedmih barvah.

PREVERI VSO FUNKCIONALNO AKTIVNO PERILO >>