Pri Rehband​u so letos stopili še korak bližje preventivi pred poškodbami, in sicer pri mladih športnikih ter lansirali otroški steznik za koleno.

Mladi športniki, medtem ko vadijo oziroma se ukvarjajo s športom, rastejo na različne načine. Fizično rastejo različno in seveda z različno hitrostjo. Rastejo kot posamezniki, obenem pa se učijo, kako se soočiti z neuspehom, pritiski ali uspehom. Razvijajo se kot športniki pri prakticiranju in učenju ustreznih tehnik, strategij in načinov razmišljanja. Najpomembneje pa je, da se zabavajo!

Vendar pa mlade športnike pri vsem tem ogrožajo tudi resne poškodbe, ki jim preprečujejo igranje športa, ki ga imajo radi. Te so bodisi akutne (npr. Iz enega samega travmatičnega dogodka), bodisi zaradi prenapornega treninga oziroma preobremenjenosti s športom. 

Zato so pri Rehbandu razvili steznik za koleno za vse mlade športnike, ki se ukvarjajo z različnimi športi. Namenjen je za rokomet, odbojko, košarko, tenis, itd 

Ključne prednosti:

  • boljša kontrola svojega telesa med vadbo;
  • varnost;
  • preventiva pred poškodbami;
  • večja stabilnost;
  • bolj ogreto koleno med vadbo.

Steznik lahko naročite TUKAJ

Ta, 5mm debel, steznik za koleno, vam nudi idealno podporo pri visoko zmogljivostnih treningih. 

Steznik za koleno je replika odraslega Rehband RX steznika v manjših velikostih za naše mlajše športnike. Patentirana 4-ploščna konstrukcija zagotavlja udobje in podporo pri treningu skozi celoten steznik. Kombinacija toplote in kompresije ohranja vaše koleno varnejše in izboljša mišično kontrolo. Izdelek je klasificiran kot medicinski pripomoček in prinaša rezultate.

Material: SBR/Neoprene 5 mm

Preveri TABELO VELIKOSTI