Pojdite na svež zrak ali pojdite v telovadnico. Z Erima tekaškimi oblačili in dodatki v naši tekaški trgovini boste zbežali pred vsemi. Funkcionalne majice, tekaške nogavice in jakne, odporni na vremenske vplive, vas podpirajo, kjer koli je to mogoče. S funkcionalnimi oblačili za tek blagovne znamke Erima lahko trenirate v vsakem vremenu.

Med kratkimi majicami lahko izbirate med kratkimi majicami PERFORMANCE ali RACELINE, kjer med drugim lahko najdete majice brez rokavov, z dolgimi rokavi ali s kratkimi rokavi. Vsekakor je izbira velika, da o barvni paleti ne govorimo. 

PREVERI MAJICE ZA TEK >>

Med kratkimi hlačami se najde tako za rekreativne ljubitelje teka (bodisi klasične ali pa oprijete) kot tudi za maratonce. Na voljo so v moških, ženskih in otroških velikosti. Žal pa je tukaj prevladujoča nevtralna barva, in sicer črna.

PREVERI KRATKE HLAČE ZA TEK >>

Skoraj vsaka kolekcija blagovne znamke Erima ima v svojem asortimanu tudi anorake, Tako lahko v naši spletni trgovini najdete 3 kolekcije, in sicer LIGA 2.0, SQUAD in izredno popularna kolekcija 5-C.  Anoraki so vodoodporni, tako da jih lahko uporabljate med tekom kljub dežju. Vsem pa je skupno da imajo vsaj 1000mm vodnega stolpca ter žepe z zadrgo, kamor lahko skrijete najnujnejše pripomočke za med tekom. 

PREVERI ANORAKE >>

Blagovna znamka Erima, znana sicer kot moštveni specialist, je vsako leto sponzor tekaškega maratona podjetij in zato med drugim ne manjkajo tudi tekaške nogavice, ki so na voljo v dveh barvah (črne ter bele). Na voljo do velikosti 31 pa vse tja do velikosti 50.

PREVERI NOGAVICE >>

Kot smo že omenili lahko izdelke športne opreme Erima uporabljate v vseh letnih časih, saj smo vam pajkice na voljo tako v letni kot zimski verziji. Z njimi boste lahko tekli tudi pozimi. 

PREVERI TEKAŠKE PAJKICE >>