Oblačila za tenis športne opreme Erima

Zakaj igrati tenis? Tenis izboljša koordinacijo telesa, hitrost, eksplozivnost, gibljivost in ravnotežje ter je vsako leto ena izmed najbolj priljubljenih rekreativnih iger pri nas. 

Si tudi ti ljubitelj/ica tenisa in iščeš nova oblačila za teniško igro? Potem si na pravem mestu oziroma bereš ravno pravi članek. Tukaj ti bomo na enem mestu predstavili vsa oblačila nemške blagovne znamke Erima, ki so primerna za tenis. Torej kratke hlače za tenis, majica za tenis, dodatki za tenis, itd...

Pojdimo najprej k zgornjim delom oziroma majicam za teniško igro. Teniške majice športne znamke Erima so lahke, hitro sušeče in privlačnega videza. Z njimi boš navdušil/a tako nasprotnike kot tudi gledalce. Na igrišču potrebuješ funkcionalno majico, ki te optimalno podpira med intenzivnimi gibanji. Moški se večinoma zanašate na zračne teniške majice, ženske na majice brez rokavov. Športna oblačila v teniški torbi vključujejo druge zgornje dele, kot so polo majice...

PREVERI TENIŠKE MAJICE >>

Sledijo seveda kratke hlače ta tenis. Tu seveda ne smejo manjkati prave teniške hlače. Spodnji deli teniških oblačil so prav tako večinoma zračni in hitro sušeči. Ženske se za eleganten videz odločite za teniška krila, moški pa za popolno svobodo gibanja prisegate  za klasične kratke hlače. Oboji pa omogočajo žepe za shranjevanje teniške žogice. Odkrijte našo teniško zbirko oblačil športne opreme Erima in zablestite z modnimi in funkcionalnimi športnimi oblačili na spodnji povezavi.

PREVERI TENIŠKE KRATKE HLAČE >>

Poleg majice in kratkih hlač so pri blagovni znamki Erima na voljo tudi dodatki ko so kape s šiltom, nogavice, znojniki, ... Poleg ustreznih športnih oblačil za tenis seveda ne smejo manjkati tudi koristni teniški pripomočki. Ustrezna oprema vas podpira, še posebej med treningom. Izkoristite najboljše iz sebe in svojih teniških treningov.

PREVERI DODATKE ZA TENIS >>