Z veseljem vam sporočamo, da bo odslej v Erima opremi v Sloveniji nastopal tudi nogometni klub NK Drava Dakinda Ptuj, ki nastopa v 2. slovenski nogometni ligi. Ptujčani, ki imajo v teh težkih finančnih časih sponzorsko pomoč nigerijskega podjetja DAKINDA, se trenutno nahajajo na drugem mestu lestvice 2. slovenske nogometne lige. 

V preostanku sezone in v naslednjih sezonah pa bodo klubske barve zamenjali z blagovno znamko Erima. V slogu njihovih klubskih barv, bodo nosili modre in bele drese ter modre trenirke. Nekaj besed o zadovoljstvu z Erima opremo je povedal tudi vodja marketinga pri ptujskem klubu Matija Brodnjak: "Na Ptuju smo z izdelki Erime zelo zadovoljni. Najprej smo jih začeli uporabljati v Footgolf klubu Ptuj, od letošnje spomladanske sezone pa smo postopoma začeli z porabo športne konfekcije Erima tudi v NK Drava Dakinda Ptuj."

Drava DAKINDA Ptuj se je tako pridružila hitro rastoči Erima skupini, saj priznano nemško blagovno znamko do sedaj v tujini že nosijo vrhunske ekipe kot so: nemška rokometna velikana SG Flensburg Handewittt in Rhein-Neckar Lowen, francoski rokometni klub HBC Nantes, nemški nogometni klub FC Köln, švicarska rokometna reprezentanca, avstrijska olimpijska reprezentanca ter mnogi drugi klubi.

Nič drugače pa ni niti v Sloveniji, kjer poleg raznolikih manjših športnih ekip, podjetij, šol in posameznikov, Erima opremo ponosno nosijo tudi rokometni klubi RD Koper, ŽRK Mlinotest Ajdovščina, RK Jeruzalem Ormož, Slovenj Gradec, Dobova, SVIŠ Ivančna Gorica, Grosuplje, Škofljica, Jadran-Kozina in Naklo, odbojkarski klubi kot so ŽOK Roto-KEMA Puconci in KOROLLEY, mnogi kegljaški klubi, FootGolf zveza Slovenije, itd.

Eleven.si ekipa je z dosedanjimi sodelovanji izjemno zadovoljna in se ob tej priložnosti zahvaljuje vsem klubom in posameznikom za izkazano zaupanje. Kot pravi Erimin slogan: ''Stopimo skupaj in zmagajmo!''

Tako nogometnemu klubu Drava DAKINDA Ptuja kot tudi vsem ostalim slovenskim uporabnikom Erima opreme, želimo uspešen zaključek sezone, čim manj poškodb ter obilo zmag.

Foto: NK Drava DAKINDA Ptuj