Nova ERIMA kolekcija SQUAD (komplet trenirka) na voljo že od 41,99 €* naprej

Blagovna znamka ERIMA, ki prihaja iz Nemčije in velja za specialista v moštvenih športih, je v letošnjem letu lansirala novo kolekcijo, in sicer SQUAD kolekcijo. 

Seveda smo vam pripravili možnost nakupa te nove kolekcije SQUAD, kjer lahko najcenejši komplet trenirke (zgornji + spodnji del) dobiš že za 41,99€* (+ DDV) naprej. 

Na voljo je v kar enajstih barvah, možnost je tudi kombiniranja v slovenskih barvah (kombinacija bele in zelene), izbirate pa lahko med moškimi, ženskimi in otroškimi velikostmi. 

Kolekcija je, kakor večina ostalih ERIMA kolekcij, primerna tako za predstavitveno trenirko, za prosti čas, za trening ali kakor vašim članom najbolje ustreza.  

V naši tokratni akciji so spodaj na voljo vsi barvni odtenki, cene pa so naslednje:
- Odrasla komplet trenirka SQUAD (zgornji del na zadrgo in brez kapuce + spodnji del): 46,99 € + DDV
- Otroška komplet trenirka SQUAD (zgornji del na zadrgo in brez kapuce + spodnji del): 41,99 € + DDV

 *Ponudba je časovno omejena do 31.03.2020 oziroma do razprodaje zalog. Cena je za otroško velikost in je brez DDV

Vas zanima ponudba? Za dodatne informacije ali pripravo ponudbe sem vam na voljo na sebastjan@eleven.si ali 040 753 005. 

Prepričani smo, da boste v naši ponudbi našli nekaj zase. Pripravljeni in odprti smo na vse vrste sodelovanja in ustvarjanja dobrih in uspešnih zgodb. Izbirate lahko med dresi, ogrevalkami, anoraki, torbami, nahrbtniki, trenirkami, nogavicami, žogami, itd. Športna oprema Erima je primerna za skoraj vse športe, saj ima veliko izbiro izdelkov.

ERIMA 2020 e-katalog pa si lahko ogledate TUKAJ

Kvaliteta, odnos in hitra dobavljivost so naše kvalitete in zato Erima opremo v Sloveniji uporablja vedno več ekip. Preveri TUKAJ (posodobljen seznam) kdo vse nam že zaupa.


Strinjam se

Stran uporablja piškotke.