PAKET Split Out Spraino trakov za rokometne vratarje

Spraino

Novo

Spraino SplitOut® je tribo-trak, ki ga pritrdite na peto superg, da olajšate drsenje v rokometni vratih. Lastnosti nizkega trenja omogočajo gladko in enakomerno drsenje.   SplitOut® zmanjša trenje med supergami in tlemi in vam pomaga, da drsite hitreje kot pri običajnem športnem traku. 

Paket vsebuje:

  • 20 trakov (za 10 parov superg)

Več podrobnosti

Dostava: 1 do 3 dni

Opozorilo: Zadnji kosi na zalogi!

111,96 €

DDV vključen

159,95 € DDV vključen

-30%

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 111,97 € z DDV.

SplitOut® temelji na obstoječih raziskavah v podjetju Spraino® - izdelku za preprečevanje poškodb gležnja. Raziskave in razvoj pametnega oprijema športnih čevljev so opravili z univerzo Aalborg, dansko tehnično univerzo in nemško športno univerzo Köln. Študije so bile izvedene v sodelovanju z Dansko rokometno zvezo. Z uporabo SplitOut se boste izognili nenadnim ustavitvam med diapozitivom. Zaradi neenakomernega drsenja lahko torej ostanete v popolnem ravnovesju. Zmanjšate tudi velike obremenitve kolenskih in gleženjskih sklepov. Zaradi tega je bolj udobno izvajati ločene gibe in nekateri vratarji so doživeli, da poškodbe izginejo.

Navodila za namestitev Spraino Split Out traku:

Spol Univerzalno

Napiši mnenje

Spraino je danska blagovna znamka, kjer so izdelali trak, ki si ga nadenete na čevelj in preprečuje poškodbe gležnja profesionalnim in amaterskim športnikom, ki se ukvarjajo s športom v zaprtih prostorih (rokomet, badminton, odbojka, ...)

Strinjam se

Stran uporablja piškotke.