Spraino trak proti zvinom gležnja (za superge) - bel

Spraino

Novo

Spraino® je trak Tribo (tribološki trak), ki ga lahko enostavno pritrdite na zunanjo stran čevljev in tako preprečite poškodbe gležnja. Spraino popravi nogo, preden se zgodi poškodba oziorma zvin gležnja. Pri tipičnem zasuku gležnja se zunanja stran superge zatakne za tla in tako pride do zvina gleženj. To lahko povzroči resne poškodbe in dolga obdobja brez športanja V primeru poškodbe se s Sprainom trenje na zunanji strani čevlja zmanjša, namesto tega pa se noga poravna v svoj naravni položaj - pred kakršnim koli zasukom. Zagotavlja za v povprečju 20 - 40 ur aktivnega igranja, testirani na supergah velikost od 37 do 47. 

Paket (za uporabo na 4 supergah) vsebuje:

  • 8 trakov (4x sprednji in 4x zadnji del) 

Več podrobnosti

Dostava: 1 do 3 dni

29,56 €

DDV vključen

36,95 € DDV vključen

-20%

Po nekaj letih raziskav so pri Sprainu razvili Tribo-tape Spraino: najbolj preprost in učinkovit način za preprečevanje poškodb gležnja. Spraino preprečuje skoraj 60% hudih poškodb gležnja in obremenitev sklepa z morebitnim zasukom zmanjša za več kot 90% - brez ogrožanja udobja ali gibanja, v nasprotju opornicami ali trakom za gležnje.

Navodila za namestitev Spraino traku:

Spol Univerzalno

Napiši mnenje

Spraino je danska blagovna znamka, kjer so izdelali trak, ki si ga nadenete na čevelj in preprečuje poškodbe gležnja profesionalnim in amaterskim športnikom, ki se ukvarjajo s športom v zaprtih prostorih (rokomet, badminton, odbojka, ...)

Strinjam se

Stran uporablja piškotke.